HomeAccommodatie

Accommodatie

Receptie

De camping

Boerderij ’t Eind. Dat is de naam van de sfeervolle woning vlakbij de ingang van Camping ’t Eind. Rond 1970 kwamen hier de eerste pioniers met hun caravan om hun vakantie rondom de boerderij en het boerenleven door te brengen. Inmiddels weten steeds meer kampeerders hun weg naar ’t Eind te vinden. Beetje bij beetje groeide ’t Eind uit van een veehouderij naar een geliefde camping. Daarom hebben de laatste koeien het terrein in 1999 verlaten en nu biedt de camping 150 plaatsen, voor zowel toer- als stacaravans op 5,5 hectare.

De sfeer van het boerenleven

De veehouderij is inmiddels verleden tijd, maar op de camping kunt u de sfeer van het boerenleven nog steeds voelen. De receptie vindt u in een gedeelte van de oude koeienstal (de Deel), het sanitair in het voormalige Bakhuis. Het terrein is groen, de plekken ruim opgezet en van alle gemakken voorzien.

Er is bewust geen kantine of zwembad op het terrein. Juist daardoor is dit de ideale uitvalsbasis voor senioren op zoek naar een rustige camping. Maar ook jonge gezinnen die graag in de natuur vakantie vieren, zijn hier aan het juiste adres. Het terrein is niet toegankelijk voor honden. De camping is autovrij om de natuurlijke uitstraling te behouden. U kunt uw auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen.

Caravanplaats

Toercaravanplaatsen

Verdeeld over het terrein zijn 15 plaatsen ingericht voor toercaravans. Uitkijkend over de bosrand op een ruime, open plaats of een beschutte plek met veel privacy: aan u de keus! Aan comfort zal het u niet ontbreken. Alle plaatsen zijn voorzien van een eigen riool- en wateraansluiting en elektra (16 ampère). Bovendien is zowel de grond onder de caravan als de voortent verhard.

Jaarplaats
Jaarplaats

Jaarplaatsen

Bent u op zoek naar een stacaravan/chalet in een rustige, aangename omgeving? Een plek om even bij te tanken? Dan is een jaarplaats op Camping ’t Eind zeker iets voor u! De plaatsen zijn minimaal 150 m2 groot en hebben een ruim terras, zodat u optimaal van uw vakantiestek kunt genieten. De plaatsen zijn omzoomd door groen, zodat uw plaats de sfeer van het buitenleven ademt.

Uiteraard is elke plek voorzien van een eigen water- en rioolaansluiting en een stroomvoorziening van 16 ampère.

Interesse?

Heeft u interesse in een stacaravan/chalet op een jaarplaats, kom dan gerust eens langs. Wij kunnen u goed informeren over de te koop staande caravans/chalets.

Terug
© Camping 't Eind
3959 AV - Eindseweg 2 - Overberg - T. 0343 481368 - E. info@campingteind.nl