Home Camping 't EindCampingFaciliteiten

Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Op Camping ’t Eind kampeert u op een echte natuurcamping. Er is geen kantine of zwembad, maar uiteraard zijn alle voorzieningen om uw vakantie tot een succes te maken aanwezig.


Receptie

De receptie in de sfeervolle boerderij is de plek waar u terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen. In het hoogseizoen haalt u hier van maandag tot en met zaterdag de ochtendkrant en er zijn elke zaterdag heerlijke verse, biologische eieren te koop.

De openingstijden van de receptie zijn:
Maandag t/m vrijdag van 9:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 17:30 uur.
Zaterdag van 9:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 17:00 uur.
Zondags gesloten.


Wasmachine

Sanitair

In Het Bakhuis, een bijgebouw van de boerderij, vindt u het sanitairgebouw. In 2012 is de totale inrichting vernieuwt. Er zijn ruim opgezette douches, toiletten en wastafels. Het toiletpapier en (papieren) handdoekjes ontbreken niet. Als noviteit hebben we een watervrij urinoir. Zo wordt er niet onnodig water verspild en dankzij een uniek systeem is dit een geurvrij urinoir.

Het sanitair wordt enkele malen per dag goed gereinigd. Kinderen onder de 7 jaar mogen alleen onder begeleiding van een volwassene gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Roken in de gebouwen is niet toegestaan.

Aan de buitenzijde van het gebouw vindt u een (warm)water tappunt. De inworp hiervoor is € 0,20 en daarvoor krijgt u een emmer warm water.

Omdat alle plaatsen op ons terrein een eigen rioleringsput hebben, kunt u de afwas gewoon op uw plaats doen. Wij hebben daarom vindt u geen centrale stortplaats op ons terrein.

Wasserette

Voor de was kunt u terecht in de wasserette, naast de receptie en dus in de stal van de boerderij. Er staat een professionele wasmachine en een grote 9 kg. droger. Er is een tafel waar u uw was kunt opvouwen. Wassen kost € 4,00 (incl. waspoeder), drogen € 1,50 per keer. De muntjes hiervoor zijn verkrijgbaar bij de receptie.

De wasserette is van maandag 9.00 uur tot zaterdag 18.00 uur geopend. Zondags is de wasserette gesloten.


Speeltuin

Tijdschriften bibliotheek

In de wasserette staat een boekenkast, waarin diverse tijdschriften liggen, die u kunt lenen. Van Buitenleven tot Donald Ducks. Daarnaast zijn er ook boeken die geleend kunnen worden. Deze boeken worden regelmatig aangevuld door de lezers zelf.

Speeltuin

Hier kunnen de kleintjes (t/m 12 jaar) heerlijk klauteren, glijden en schommelen.
Er is een stevige hangmat, die ook prima geschikt is voor gehandicapte kinderen.


Tafeltennis

Tafeltennistafel en picknickspeeltafel

Daag de hele familie uit voor een spel! Versla elkaar met een potje tafeltennis of speel één van de buitenspellen die bij de receptie te huur zijn, zoals: Mikado, Yenga, Boter-kaas-eieren, 4 op een rij, Limbo, Domino, Darts en Ringwerpen.
Voor € 1,00 per dagdeel of € 2,50 voor 3 spellen per dagdeel.


Jeu de boules

Jeu de boulesbaan

In het hoogseizoen organiseren we ieder jaar een gezellige Franse jeu de bouleswedstrijddag, waar iedereen natuurlijk van harte welkom is. Beleef een gezellige dag in Franse sferen, leer elkaar (beter) kennen en geniet! Een echte aanrader!


Schotse hooglanders

Fiets- en wandelroutes

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes verkrijgbaar. Ook kunt u zelf de verschillende knooppuntenroutes in de omgeving volgen. Het glooiende landschap van de Utrechtse Heuvelrug en Gelderse Vallei, leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten en nordic walking! Het speciale 16 kilometer lange parcours speciaal voor mountainbikers is volgens kenners één van de mooiste van het land. Deze route kan direct vanaf de camping gevolgd worden.


Ridder Roeland Rugtas

Dit is een natuureducatietas, bestemd voor kinderen. Ga samen met je (groot)ouders in het bos sporen zoeken, bomen opmeten, paddenstoelen zoeken enz. Een gezellige manier om samen de natuur in te gaan en nieuwe dingen te ontdekken. Deze rugtas is per dag of dagdeel te leen bij de receptie.

Dierenweide

Aan het begin van de camping hebben wij een wei waar zomers geiten lopen en waar soms ook een paar koetjes grazen.
In het tweede weitje. bij de oprit, grazen onze drie lieve alpaca's en achter de boerderij vertoeven de kippen in hun kippenren en vaak lopen daar ook de twee pauwen rond. .

Milieustraat

De milieustraat, waar u uw afval kwijt kunt, bevindt zich op een centraal punt op de camping, vlakbij de receptie.

Hier vindt u:
  • afvalcontainer voor uw dagelijkse huishoudelijke afval
  • glascontainer
  • houtcontainer
  • papierdepot
  • GFT-bakken, voor al uw groente- en fruit- en broodafval
  • een oud-ijzer hoek
  • een bak voor chemisch afval

Het tuinafval wordt op een andere plaats op de camping verzameld.

Terug
© Camping 't Eind
3959 AV - Eindseweg 2 - Overberg - T. 0343 481368 - E. info@campingteind.nl