HomeGastenboek

Gastenboek

Teken gastenboek

Naam: *
Reactie: *
Foto:
Neem de volgende tekens over: *
 

* verplichte invulvelden

 

Berichten

Piet en Nelly Damen donderdag 25 april 2019

Voor de 2e keer, 4 dagen, op camping 't eind gestaan, een echte aanrader. Rustige camping. Vriendelijke camping beheerders. Schoon sanitair. Wij komen beslist weer terug. Prachtige fiets en wandel routes.

Bedankt Ans en Bart


Olav en Andrea Bouwman maandag 9 juli 2018

Hartelijk dank voor een heerlijke kampeerweek op jullie mooie en rustige camping. Ook voor de service van een week gratis stalling toen wij de caravan niet mee konden nemen naar huis! Top!
Wij komen zeker nog een keer terug?


Adri en Helma vrijdag 23 maart 2018

Nog een weekje en dan start het kampeerseizoen weer. We kijken er al weer naar uit. Zeker dit jaar met het mooie privésanitair.


Dick en Antoinette maandag 14 augustus 2017

Heerlijke tijd gehad op 't Eind. We hadden een prima plaats met veel privacy. Vriendelijke sfeer én een prachtige omgeving!!


Ria en Wim maandag 9 januari 2017

Leuke dag gehad tijdens het jeu de boule toernooi.
Prima gedaan Ben en Riet.


Gert Blok woensdag 15 juni 2016

Vanaf de Camperplaats zijn wij verhuisd naar de POD de Ooi, op de website kunt u vinden wat dat is, maar wij raden iedereen aan om eens een paar nachten te logeren in zo'n POD. Onze camper moest opnieuw gestoffeerd worden en dat lieten wij doen bij van Viegen in Veenendaal, een paar km vanaf Overberg. Voor ons een mooie gelegenheid om vakantie te combineren terwijl de camper gestoffeerd werd.
De POD is een halfrond houten huisje voor trekkers, maar een een langer verblijf is uitstekend te doen omdat de PODs rijkelijk bedeeld zijn, kamperen op z'n luxe.
De eigenaren Ans en Bart zijn super aardig en behulpzaam, overal is wel een oplossing voor te bedenken.
Het sanitair is blinkend schoon, niks op aan te merken, alles lijkt nog steeds nieuw. Ook de milieustraat is netjes en schoonAl met al een goede camping, mooie omgevingen lekker gefietst.
Ans en Bart, bedankt


Gert Blok woensdag 15 juni 2016

Wij waren hier op de camping van 28 mei tot en met 11 juni 2016. De eerste paar dagen stonden wij met onze camper op de Camperplaats. Mooie grote plaatsen waar gemakkelijk lange Campers op kunnen staan. De plaatsen zijn van alle gemakken voorzien en heeft behalve stroom met voldoende ampère, wateraansluiting en afvoer en een aparte vuilwaterafvoer. De plaatsen staan dicht op het sanitair gebouw en heeft WiFi op de Camperplaats. Verder kijkt men uit op een soort tuintje met kippen en er lopen pauwen los rond, op het moment dat wij er waren werden ook jongen pauwtjes geboren.


Mieke van der Veen dinsdag 14 juli 2015

Samen met mijn zus een heerlijke week gehad met de caravan. Schone, rustige en nette camping.
Prachtige omgeving.
Bedankt Ans en Bart, we hebben genoten


Dick en Margareth woensdag 20 mei 2015

Graag willen wij laten weten erg tevreden te zijn geweest over het verblijf in de Pod de Ooi. Nog niet eerder hebben wij in een dergelijke accommodatie geslapen en de 1e kennismaking was dan ook echt aangenaam. Graag boeken wij deze Ooi vaker. Alles naar wens!!!


Evelien maandag 3 november 2014

Zaterdag 25 oktober hebben wij een nacht geslapen in Pod "Ooi". Eind oktober en toch behagelijk warm in de Pod.
Wat een beleving. Heerlijke bedden en s'morgens lekker een bakje koffie gedronken op ons eigen terras.
Voldoende ruimte voor 3 personen. We hopen zeker nog eens terug te komen op Camping 't Eind.


Terug
© Camping 't Eind
3959 AV - Eindseweg 2 - Overberg - T. 0343 481368 - E. info@campingteind.nl