HomeGastenboek

Gastenboek

Teken gastenboek

Naam: *
Reactie: *
Foto:
Neem de volgende tekens over: *
 

* verplichte invulvelden

 

Berichten

Dick en Antoinette maandag 14 augustus 2017

Heerlijke tijd gehad op 't Eind. We hadden een prima plaats met veel privacy. Vriendelijke sfeer én een prachtige omgeving!!


Ria en Wim maandag 9 januari 2017

Leuke dag gehad tijdens het jeu de boule toernooi.
Prima gedaan Ben en Riet.


Gert Blok woensdag 15 juni 2016

Vanaf de Camperplaats zijn wij verhuisd naar de POD de Ooi, op de website kunt u vinden wat dat is, maar wij raden iedereen aan om eens een paar nachten te logeren in zo'n POD. Onze camper moest opnieuw gestoffeerd worden en dat lieten wij doen bij van Viegen in Veenendaal, een paar km vanaf Overberg. Voor ons een mooie gelegenheid om vakantie te combineren terwijl de camper gestoffeerd werd.
De POD is een halfrond houten huisje voor trekkers, maar een een langer verblijf is uitstekend te doen omdat de PODs rijkelijk bedeeld zijn, kamperen op z'n luxe.
De eigenaren Ans en Bart zijn super aardig en behulpzaam, overal is wel een oplossing voor te bedenken.
Het sanitair is blinkend schoon, niks op aan te merken, alles lijkt nog steeds nieuw. Ook de milieustraat is netjes en schoonAl met al een goede camping, mooie omgevingen lekker gefietst.
Ans en Bart, bedankt


Gert Blok woensdag 15 juni 2016

Wij waren hier op de camping van 28 mei tot en met 11 juni 2016. De eerste paar dagen stonden wij met onze camper op de Camperplaats. Mooie grote plaatsen waar gemakkelijk lange Campers op kunnen staan. De plaatsen zijn van alle gemakken voorzien en heeft behalve stroom met voldoende ampère, wateraansluiting en afvoer en een aparte vuilwaterafvoer. De plaatsen staan dicht op het sanitair gebouw en heeft WiFi op de Camperplaats. Verder kijkt men uit op een soort tuintje met kippen en er lopen pauwen los rond, op het moment dat wij er waren werden ook jongen pauwtjes geboren.


Mieke van der Veen dinsdag 14 juli 2015

Samen met mijn zus een heerlijke week gehad met de caravan. Schone, rustige en nette camping.
Prachtige omgeving.
Bedankt Ans en Bart, we hebben genoten


Dick en Margareth woensdag 20 mei 2015

Graag willen wij laten weten erg tevreden te zijn geweest over het verblijf in de Pod de Ooi. Nog niet eerder hebben wij in een dergelijke accommodatie geslapen en de 1e kennismaking was dan ook echt aangenaam. Graag boeken wij deze Ooi vaker. Alles naar wens!!!


Evelien maandag 3 november 2014

Zaterdag 25 oktober hebben wij een nacht geslapen in Pod "Ooi". Eind oktober en toch behagelijk warm in de Pod.
Wat een beleving. Heerlijke bedden en s'morgens lekker een bakje koffie gedronken op ons eigen terras.
Voldoende ruimte voor 3 personen. We hopen zeker nog eens terug te komen op Camping 't Eind.


Cok en Trees Janssen dinsdag 23 september 2014

Wij hebben een lang weekend doorgebracht in The Pod "Ooi". Het was een onvergetelijke ervaring. Een mini huisje met alles erop en eraan, zelfs een toilet. Het is knus en warm. Mooie, schone douches in het sanitair gebouw. De camping is heel mooi gelegen. Een uitvalsbasis van waaruit fietsen en wandelen een plezier is.
De familie Busser is zeer vriendelijk en gastvrij. Kortom; wij gaan zeker terugkomen!


Nicole en Luc dinsdag 24 juni 2014

Mooie camping,

Hebben hier een weekje op de camping door gebracht en is ons zeer goed bevallen. Gastvriendelijke eigenaars mooie plaatsen en bijzonder proper sanitair. Vlak bij het bos waar je eindeloos kan wandelen of fietsen. Voor een rustige of actieve vakantie ben je hier op de juiste plaats. Wij hebben er alvast van genoten!

Nicole en Luc (Antwerpen Belgie)


Jan en Ans van de Giessen donderdag 8 augustus 2013

Zaterdag 3 Aug."Gluren bij de buren" op Camping 't Eind bij Bart en Ans Busser!De camping gasten en wij waren weer van harte uitgenodigd om de creativiteit(en) te tonen en o.a. de zelfgemaakte creaties te verkopen! Zo ook wij voor het goede doel' Solar Serve Vietnam'!
Afg.zaterdag was het dus weer zover en.. "een prachtig zonnige dag" dus voldoende belangstelling!Zo ook ons project 'Solar Serve Vietnam met als (zon) blikvanger de Parabol = een milieu vriendelijk kooktoestel op zonnen energie! Die gemaakt wordt in een fab riekje in Vietnam door dove mensen? Nieuwschierig geworden:"kijk op Youtub'. Kl. Filmpje(s) over.. en Gluren bij de Buren op'Camping 't Eind 2013 Bedankt Bart en Ans voor jullie gastvrijheid en fijne dag!


Terug
© Camping 't Eind
3959 AV - Eindseweg 2 - Overberg - T. 0343 481368 - E. info@campingteind.nl