Home Camping 't EindCampingNuttige informatie

Nuttige informatie

Reserveren

Vooraf reserveren is niet verplicht maar wordt wel aanbevolen. We zijn altijd telefonisch bereikbaar onder telefoonnummer 0343-481368, maar u kunt ook via onze website het reserveringsformulier invullen.

Bij een reservering of informatieaanvraag ontvangt u doorgaans van ons binnen één werkdag een reactie. Het verschuldigde bedrag kunt u tijdens uw verblijf voldoen bij de receptie. Dat kan via pin of contant.
Wij brengen geen reserveringskosten in rekening.


Aankomst en vertrek

Voor de toercaravans geldt een aankomsttijd van 9.30 uur – 12.00 uur en van 13.00 uur tot 17.30 uur. Mocht u na sluitingstijd van de receptie aankomen, dan is het raadzaam om even contact met ons op te nemen.

Voor de verhuuraccommodatie The Pod geldt een aankomsttijd vanaf 14.00 uur en een vertrektijd tot 11.00 uur. Vertrek verplicht afmelden bij receptie.


De aansluitingen op uw kampeerplek

Water: Er is een tapkraan op elke plaats.

Riolering: Op elke kampeerplaats is er een rioleringsput aanwezig, zodat u al uw afvalwater op de eigen plaats kan legen. U vindt daarom op ons terrein geen centrale stortplaats, en omdat u op uw plaats de afwas kan doen, is er geen afwasgedeelte bij het toiletgebouw.

Elektra: De plaatsen zijn voorzien van 16 ampère stroomvoorziening. Uitzondering zijn de 5 veldplaatsen, daar zijn de plaatsen voorzien van 10 ampère.


Auto

We werken met een slagboomsleutel. Per plaats mag er één auto op de daarvoor bestemde parkeerplaats op de camping geparkeerd worden.

Voor het oprijdend verkeer is de slagboom geopend van 7.00 uur tot 24.00 uur. Komt u later aan, dan moet de auto op de bezoekersparkeerplaats (net buiten de camping) geparkeerd worden.

Uitrijden is dag en nacht mogelijk.


Wifi

Er is op het hele terrein wifi bereik. Wilt u hiervan gebruik maken met uw laptop of tablet of smartphone, dan heeft u een toegangscode nodig, die bij de receptie te koop is. Wij hanteren tarieven vanaf 1 uur t/m 50 uur, maar ook voor een maand, 2 en 3 maanden of seizoen. De prijzen variëren van € 1,-- tot € 55,--. Het tarievenlijstje staat bij de receptie.

Er is geen kabel voor T.V. op ons terrein. T.V. kunt u kijken via digitenne of schotel, die u zelf mee dient te nemen.


Wat u verder nog moet weten

  • Honden van gasten en bezoekers zijn op onze camping niet toegestaan.
  • Wij hanteren een huisreglement. Dit reglement hangt in het mededelingenbord.
  • Bezoekers die blijven overnachten dient u altijd vooraf aan te melden bij de receptie.
  • Wij zijn een camping voor rustzoekers en natuurgenieters, radio’s en t.v.’s dienen daarom niet te luid te staan. Ook lawaaiige karweitjes staan wij in het kampeerseizoen niet toe.
  • Jongeren t/m 18 jaar mogen alleen met begeleiding op onze camping kamperen.
  • Wij hebben geen kantine en/of zwembad.
Terug
© Camping 't Eind
3959 AV - Eindseweg 2 - Overberg - T. 0343 481368 - E. info@campingteind.nl