Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Op Camping ’t Eind kampeert u op een echte natuurcamping. Onthaasten en even weg uit de drukte. Daarom vindt u bij ons geen animatieteam, kantine of zwembad, maar uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig om uw vakantie tot een succes te maken.

Receptie

De receptie in de sfeervolle boerderij is de plek waar u terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen.

Sanitair

Ons sanitairgebouw hebben wij gemaakt in het Bakhuis, een bijgebouw van de boerderij en dichtbij de receptie.

Sporten en spelen

Heerlijk buiten sportief bezig zijn. Speel- en klautertoestellen voor de kinderen en een tafeltennistafel en jeu-de-boulesbaan voor ouderen. Voor elk wat wils!

Fiets- en wandelroutes

Onze camping grenst aan het glooiende bosgebied van de Utrechtse Heuvelrug, maar ook aan het rustgevende platteland van de Vallei. 

Wandelaars, fietsers, mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen!

Dierenweide

Neem eens een kijkje bij onze dierenweide met Alpaca's.  Hier lopen onze 3 alpaca's Perra, Mia en Iris. Alpaca's hebben een vriendelijk en zachtaardig karakter. Een poosje kijken naar deze lieve alpaca's werkt erg rustgevend !

Wasserette

De wasserette vindt u in het verlengde van de receptie.  Het is het achterste gedeelte van de boerderij, wat de Deel heet. Er staat een wasmachine en er is een grote droger. De machines werken op munten. Deze zijn verkrijgbaar bij de receptie.

Bibliotheek

De bibliotheek is in de wasserette gesitueerd.  In de open kast liggen diverse boeken en tijdschriften die u kunt lenen.

Milieustraat

De milieustraat, waar u uw afval kwijt kunt, bevindt zich op een centraal punt op de camping.  We voeren een milieuvriendelijk beleid en daarom staan er een aantal containers waar we het afval scheiden.