Faciliteiten

Alles binnen handbereik

Op Camping ’t Eind kampeert u op een groene camping midden in de natuur. Onthaasten en even weg uit de drukte. Daarom vindt u bij ons geen animatieteam, kantine of zwembad, maar uiteraard zijn alle voorzieningen aanwezig om uw vakantie tot een succes te maken.

Receptie

De receptie, aan het begin van de camping, is de plek waar u terecht kunt met al uw vragen en opmerkingen.

Sanitair

Ons sanitair vindt u in twee gebouwen, beide centraal gelegen bij P1. In het 'bakhuis' naast de boerderij en bij het groene sanitair gebouw met overkapping, vindt u douches, toiletten en een afwasplaats.

Sporten en spelen

Heerlijk buiten met je voeten in het zand. Speel- en klautertoestellen en een jeu-de-boulesbaan in de centrale speeltuin. Een tafeltennistafel, wipwap en wipkip in de andere speeltuin.

Fiets- en wandelroutes

Onze camping grenst aan het glooiende bosgebied van de Utrechtse Heuvelrug, maar ook aan het rustgevende platteland van de Vallei. 

Wandelaars, fietsers, mountainbikers kunnen hier hun hart ophalen!

Dierenweide

Neem eens een kijkje bij onze dierenweide met alpaca's. Hier lopen onze 3 alpaca's Perra, Mia en Iris. Alpaca's hebben een vriendelijk en zachtaardig karakter. Kijk een tijdje naar deze lieve dieren en je komt helemaal tot rust!

Wasserette

De wasserette vindt u aan de achterkant van de boerderij. Er is een wasmachine en een grote droger. 

Mini bieb

De bibliotheek is in de wasserette gesitueerd. In de open kast liggen diverse boeken en tijdschriften die u kunt lenen.

Milieustraat

De milieustraat, waar u uw afval kwijt kunt, bevindt zich op een centraal punt op de camping.  We voeren een milieuvriendelijk beleid en daarom staan er een aantal containers waar we het afval scheiden.