Sfeerimpressie

Kijkje op de camping

Op Camping 't Eind heerst een gemoedelijke sfeer. Midden in de natuur vindt u alle rust en kunt u heerlijk genieten van een fijne vakantie.

Kies een plekje op onze camping voor uw toercarvan, huur de houten Pod of misschien is een stacaravan of chalet op een mooie privacy jaarplaats wel wat voor u.

Graag geven wij u een kijkje op onze camping.

Jeu de boules en Sjoelen

Jeu-de-boules is hier op de camping een begrip.  Elk jaar in juli (bij mooi weer) organiseren we ons super gezellige Jeu-de-boules toernooi. Het is leuk om te spelen, maar ook om naar te kijken!

Daarnaast is er ook jaarlijks een sjoeltoernooitje.  Onze groep fanatieke sjoelers spelen gedurende 4 weken, 1 wedstrijdje per week. Het is een puur gezellige en ontspannende sport!

Wandeltochten

Tijdens het seizoen organiseren wij graag voor onze gasten een mooie en interessante wandeltocht.  Favoriete wandelgebieden zijn het Amerongse- en Elsterse bos. Dit bos behoort bij het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug en grenst aan onze camping. Het is een bijzonder gevarieerd bos en elk jaargetijde biedt dan ook zijn eigen charme.

Ook het Utrechts Landschap organiseert regelmatig natuurexcursies in deze omgeving.  Zij starten vanuit de Groene Entree in Amerongen.