Overige informatie

Reserveren

Reserveren kan direct via onze website. Hier vindt u de actuele beschikbaarheid.
Betalingsvoorwaarden: aanbetaling (25%) binnen 2 weken na boeking, de restantbetaling 2 weken voor aankomst. 

Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel of mail ons dan gerust (info@campingteind.nl of 0343-481368).


Aankomst en vertrek

Voor de toercaravanplaatsen geldt:                 Aankomst vanaf 14.00 uur -  17.00 uur.   Vertrek tot 12.00 uur.                                    Plaats met Privésanitair:                                Aankomst vanaf 14.00 uur  -  17.00 uur.   Vertrek tot 11.00 uur.

Voor de verhuuraccommodatie de Pod geldt:   Aankomst vanaf 14.00 uur  -  17.00 uur.   Vertrek tot 11.00 uur. 

(geen aankomsten op zondag)

De aansluitingen op uw kampeerplek;

Water: Er is een koud water tapkraan op elke plaats.

Riolering: Op elke kampeerplaats is er een rioleringsput aanwezig, zodat u uw afvalwater op de plaats kan legen. U vindt daarom op ons terrein geen centrale stortplaats en/of afwasplaats.

Elektra: De plaatsen zijn voorzien van 10 ampère stroomvoorziening. 


Annuleren

Wij hanteren de annuleringsvoorwaarden van de Recron Voorwaarden Toeristisch Verblijf, zoals genoemd in artikel 6. Deze vindt u op onze pagina met voorwaarden

Om teleurstellingen bij annuleren te voorkomen, kunt u bij uw verzekeraar de mogelijkheden voor een annuleringsverzekering navragen. Een annuleringsverzekering dekt in veel gevallen de financiele consequenties bij plotseling annuleren of vroegtijdig beëindigen van uw verblijf. 


Auto

Per kampeerplaats mag er 1 auto op de parkeerplaats op de camping, geparkeerd worden.  De auto mag voor kort laden en lossen even meegenomen worden tot aan de plaats. Daarna de auto parkeren op 1 van de 3 parkeerplaatsen.

Voor het oprijdend verkeer is de slagboom geopend van 7.00 uur tot 23.00 uur. Komt u later aan, dan moet de auto op de bezoekersparkeerplaats (net buiten de camping) geparkeerd worden.  Uitrijden is dag en nacht mogelijk.


Wifi

Doordat wij een bosrijke camping zijn, kan het zijn dat er niet overal evenveel wifi-bereik is. In dat geval werkt uw eigen 3G/4G netwerk vaak het beste. Wilt u gebruik maken van de wifi met uw laptop of tablet of smartphone, dan heeft u een toegangscode nodig. Deze code ontvangt u bij aankomst, bij de receptie. Er is geen aparte kabel voor T.V. op ons terrein. T.V. kunt u kijken via digitenne, schotel of evt via de computer.


Wat u verder nog moet weten

  • Honden van gasten en bezoekers zijn op onze camping niet toegestaan.
  • Bezoekers die blijven overnachten dient u altijd vooraf aan te melden bij de receptie.
  • Wij zijn een camping voor rustzoekers en natuurgenieters, radio’s en t.v.’s dienen daarom niet te luid te staan. Ook lawaaiige karweitjes staan wij in het kampeerseizoen niet toe.
  • Jongeren t/m 18 jaar mogen alleen met begeleiding van ouder op onze camping kamperen.
  • Wij hebben geen kantine en geen zwembad.
  • Wij hanteren een huisreglement. Deze hangt in het mededelingenbord bij het toiletgebouw en vindt u tevens onderaan deze pagina. 


Algemene voorwaarden

Op al onze reserveringen zijn de Recron voorwaarden en ons huisregelement van toepsssing.