Seizoen- en jaarplaatsen

Voorseizoenplaats - Seizoenplaats - Jaarplaats 2020

Het Voorseizoen start doorgaans op 1 april en eindigt op 30 juni. Het voorseizoenstarief is inclusief: kampeermiddel, 2 personen, auto, water, riolering, milieuheffing, wifi. Het tarief is exclusief elektra (€ 0,35 per KWh), toeristenbelasting,douchemunten.

Een Seizoenplaats loopt van 1 april  t/m 30 september. Het seizoenstarief is inclusiefkampeermiddel, 2 personen, auto, water, riolering, milieuheffing, wifi. Het tarief is exclusief elektra (€ 0,35 per KWh.), toeristenbelasting, douchemunten. 

Voorseizoenplaats € 610,--
Toeristenbelasting voorseizoenplaats € 84,20
Seizoenplaats € 1.160,--
Toeristenbelasting seizoenplaats € 147,--
Jaarplaats stacaravan (basisjaarplaats) € 1.440,--
Forensenbelasting stacaravan jaarplaats € 315,58 *
Forensenbelasting wordt geheven door de BghU/gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Voor stacaravans/chalets bieden we jaarplaatsen.  Elke plaats is groen omzoomd en voorzien van een aansluiting voor water en riolering. Elektra is 16 Amp.  De basisjaarplaatsen zijn ong. 150 m2.  Er zijn tevens  enkele grotere plaatsen (M- L- en XL). De tarieven voor deze grotere plaatsen zijn na te vragen bij de receptie.

De jaarplaatstarieven zijn exclusief verbruik van water, elektra, gas, wifi en forensenbelasting.  De Forensenbelasting wordt per jaar vastgesteld door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en wordt vervolgens door de BghU direct geheven van de gasten. 

Ons park is wel het gehele toegankelijk voor de gasten maar permanente bewoning wordt absoluut niet toegestaan.

Het is ook mogelijk om met een toercaravan op een vaste jaarplaats te staan.  Hier geldt dan wel dat er geen verblijf mogelijk is in de wintermaanden.  

Neem contact met ons op