Seizoen- en jaarplaatsen

Voorseizoenplaats - Seizoenplaats - Jaarplaats 2021

Het Voorseizoen start op 27 maart en eindigt op 30 juni 2021.  Het voorseizoenstarief is incl: kampeermiddel, 2 personen, auto,    water, riolering, milieuheffing, wifi. Het tarief is excl. elektra (€ 0,35 per KWh), toeristenbelasting, douchemunten.

Een Seizoenplaats loopt van 27 maart  t/m 30 september. Het seizoenstarief is inclkampeermiddel, 2 personen, auto, water,    riolering, milieuheffing, wifi. Het tarief is excl. elektra (€ 0,35 per KWh.), toeristenbelasting, douchemunten. 

Voorseizoenplaats € 630,--
Toeristenbelasting voorseizoenplaats € 85,60
Seizoenplaats € 1.190,--
Toeristenbelasting seizoenplaats € 149,45
Jaarplaats stacaravan (basisjaarplaats) € 1.470,--
Grotere jaarplaatsen op aanvraag.  
Forensenbelasting stacaravan jaarplaats € 319,59*
Forensenbelasting wordt geheven door de BghU/gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Voor stacaravans/chalets bieden we jaarplaatsen.  Elke plaats is groen omzoomd en voorzien van een aansluiting voor water en riolering. Elektra is 16 Amp.  De basisjaarplaatsen zijn ong. 150 m2.  Er zijn tevens  enkele grotere plaatsen (M- L- en XL). De tarieven voor deze grotere plaatsen zijn na te vragen bij de receptie.

De jaarplaatstarieven zijn exclusief verbruik van water, elektra, gas, wifi en forensenbelasting.  De forensenbelasting wordt per jaar vastgesteld door de gemeente Utrechtse Heuvelrug en wordt vervolgens door de BghU direct geheven van de gasten. 

Uitsluitend recreatief gebruik:
Ons park is wel het gehele toegankelijk voor de gasten maar permanente bewoning wordt absoluut niet toegestaan. Dit betekent dat er niet meer dan de helft van het jaar verbleven mag worden op de camping en dat de caravan/chalet niet mag dienen als hoofdverblijf. Tevens is onder verhuur van de caravan niet toegestaan. 

Neem contact met ons op