Gastreacties

Beoordeling

Beoordeling

Thea Miltenburg

Wij hebben wederom genoten van de rust, het nette sanitair en de vriendelijke eigenaren. Mooi om te zien hoe de 2e generatie de camping gaat overnemen. Met een prachtig nieuwe receptie en entree. Vol overgave en inzet van beide kanten, gaat dit zeker goed komen. Aan het enthousiasme ontbreekt t niet. Wij komen hier graag om te fietsen in de mooie natuur, de camping ligt direct aan bosrand met een wandel en fietspaden.

Beoordeling

John Pijpker

Uitermate vriendelijk ontvangst. Door eigenaresse naar de camperplek begeleidt. En wat een mooie plek, net nieuw, vlakbij sanitair gebouw. En alles schoon en netjes. En dit alles in een prachtige omgeving en op fietsafstand van Veenendaal.

Beoordeling

Andre en Jetty van Campenhout

Wat een droom van een camping...rust en stilte in een prachtige omgeving en uitgebaat door zeer vriendelijke en behulpzame eigenaren....KORTOM : een aanrader !

Beoordeling

Harry en Mayke

Wij komen meerdere keren per jaar. Wij worden altijd erg gastvrij ontvangen. De camping ligt schitterend en je kunt er fantastisch fietsen en wandelen. Het toiletgebouw is altijd schoon. Het is een echte aanrader

Beoordeling

Fam. Mous

Zeer tevreden, vriendelijk ontvangst, rustige camping, bosrijk, eekhoorntjes, mooie fietsroutes, schoon sanitair; kortom teveel om op te noemen. Super week gehad !!!

Beoordeling

Gastreactie

Super leuk weekendje gehad op camping 't eind. Er is voor iedereen wat wils, en alle faciliteiten zijn netjes onderhouden. 

Volgend jaar weer!!

Beoordeling

Ivo en Connie

Wij hebben een heerlijke midweek op jullie camping gehad. Prima sfeer, schoon en precies wat wij zochten. Wij hopen snel terug te komen.

Beoordeling

Mieke

Prima camping, vriendelijke ontvangst, mooie grote plek voor onze camper. Sanitair schoon en lekker lang douchen met één muntje.